Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur Spraya Automotive Paint

Det finns många viktiga steg att ta när man målar ett fordon och om någon av dessa steg hoppas över eller inte görs på rätt sätt , kommer lack visa det . Det sätt på vilket du spraya färgen är ett avgörande steg i lack vilket ger en slät och jämn finish . Besprutning färgen på ett felaktigt sätt kan resultera i områden av färg som är för tunt , för tjockt , rinnande eller off mönster som är märkbar när färgen har torkat . Instruktioner
1

Håll pistolen med en hand medan den andra handen är på avtryckaren . Den andra sidan hjälper till att hålla pistolen stadigt. Håll pistolen sex till åtta inches bort från ytan av fordonet och hålla den nivå. Håll alltid vapnet som vetter rakt mot ytan , inte i vinkel när du flyttar den från sida till sida . Detta kommer att resultera i en ojämn sprutbild .
2

Spraya färg på bilen , med början längst upp framför bilen och arbeta nedåt och bakåt . Alltid spraya horisontellt , aldrig vertikalt . Flytta pistolen från vänster till höger , aldrig upp och ner .
3

överlappar varandra vänster till höger stroke med 50 procent . Detta sätt nog färgen sprutas att inte tillåta genomblödning , eller områden där primern under färgen lyser igenom .
4

Vänta på färgskikt torka genom att följa färgen tillverkarens anvisningar . Gå över fordonet med en andra och tredje skikt med exakt samma steg som den första beläggningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63458.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.