Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter vindruta på en 1994 Acura Legend

Vindrutan i 1994 Acura Legend måste hållas i bästa möjliga skick för att garantera full insyn när du kör på vägen. Om vindrutan är alltför skadad för mindre reparationer, kan du ta bort vindrutan från din bil att få den utbytt. Saker du behöver
kryssmejsel
vindruta tätningsmedel
nylonlina
vass kniv
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två skruvarna på undersidan av den bakåtriktade backspegeln som fixa basen på plats. Använd en kryssmejsel för att ta bort de två skruvarna. Skjut backspegeln bort från sin bas. Upprepa proceduren på den andra backspegeln.
2

Använd en vass kniv för att skära bort gummit trim från hela vindrutans ram. Gör en första snitt på toppen av vindrutan och skära bort resten av trim, flytta runt på skärmen i en medurs. Om du bara reparera skärmen och inte helt ersätta den, se till att inte repa eller ytterligare skador på skärmen. Ange fordonets insida
3

och tryck försiktigt vindrutan utåt bort från ramen. Be någon utanför fordonet för att hjälpa till att ta vikten av vindrutan.
4

Applicera ett tunt lager av vindrutan fogmassa runt kanten på vindrutan. Fäst en gummipackning till de döda mitten av botten av vindrutan. Packningen ska ha den tunga delen av insidan av vindrutan och slitsen på utsidan.
5

Knyt en nylonlina runt yttre spår av vindrutan. Lyft vindrutan på ramen av Acura. Tryck vindrutan mot ramen för ett par minuter så att en tätning för att ställa på plats. In i fordonet och ryck över vindrutans att tillåta gummiläpp att sätta på plats. Sätt tillbaka backspegeln genom att skjuta den tillbaka på basen och fixera den säkert på plats med de två bas skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59427.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.