Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Billigaste bilfönster Reparationer

Det finns ett antal sätt som bilglas går sönder. Oavsett om det är en sten chip i din vindruta, en trasig sidoruta motor eller en passagerare fönster som sprang i bråk med vandaler, det finns billiga sätt att du kan gå om fastställande av dessa bilglas problem utan att spendera tid och pengar på professionella reparationer. Flisas Vindrutor

Medan en sten chip i din vindruta kan vara stressigt, kan de flesta stenflisor fastställas utan att ersätta hela glasbit. Om du har glas täckning på din bilförsäkring, kan du gå till någon bilglas butiken och de kommer högst sannolikt fylla chip gratis om sin grunt nog. Om du inte har glas försäkring, kan denna tjänst kostar ca $ 50. Du har möjlighet att fylla sprickan själv. Mest fordonsindustrin butiker eller varuhus som har en bil avsnitt kommer att bära chip reparationssatser för vindrutan. Dessa kostar ca $ 10, och kommer att gå igenom processen för att fylla i chip med harts för att försegla den (se referens avsnitt).
Fönster Motors

Elektriska fönsterhissar vara mycket petiga. Det finns en hel del saker som kan gå fel med en makt fönster och störa dess förmåga att röra sig upp och ner. Om ditt fönster inte kommer att rulla upp eller ner, eller fastnat någonstans mittemellan, finns det några saker att kontrollera. Smuts inuti switchar eller på fönstret motorn kan orsaka fönster för att hålla när den rullar ner halvvägs. Växlar och motorer fönster kan dammas av och rengöras med tvättsprit på en bomullstuss för att få dem att arbeta ordentligt igen. Om fönstret inte kommer att svara på alla när fönstret knappen trycks, kan det vara en säkring som är problemet. Du kan kontrollera säkringsdosan under din förarsidan streck för ett krossat fönster säkring, och ersätta det med något delar butik för småpengar för att få ditt fönster fungerar igen. Lösa kablar kan också orsaka att fönstret motorn att misslyckas. Kontrollera om en lös koppling till säkringsboxen eller i fönstret motorn (du måste dra bort dörrpanelen för detta). När du dra åt anslutningen, bör fönstret fungerar. Om det kommer att behöva byta ut fönstret motor, kan du göra det själv för att spara pengar genom att köpa en ny motor på nätet eller i en delar butik och bultning det i stället för det gamla (se referens avsnitt).


Shattered Glass

glas kan brytas med en baseball går igenom ditt fönster eller vandaler försöker komma åt din bil, bland annat. Oavsett hur ett fönster gick sönder, är det viktigt att åtgärda det så fukt och andra oönskade saker inte komma in eller ut. Innan du går till en automatisk glas butik och betala högre priser, ringa runt till dina lokala varv auto bärgning för att se om de har några bilar som matchar ditt märke och modell och att ett fönster kan dras från. Vissa platser kommer att dra sina egna fönster, och andra kommer att få dig att göra det. Hursomhelst, en $ 25-till-50 $ fönster som är i gott skick från en skroten kommer att vara billigare än en ny ersättare som kostar hundratals dollar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59653.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.