Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar ett hårfäste Vindruta

bilfönster är en fantastisk bedrift av teknik . Vindskydd är konstruerade med två rutor av mycket tunt glas som är tryck - gjuten på en tydlig del av säkerhetsutrustning plast . Det är ungefär 800 till 1000 £ . av atmosfärstryck som binder avhandlingar bitar av glas och plast. Oavsett vilken teknik som används för att göra vindskydd , olika typer av väg skräp ofta kan chip , spricka eller gå sönder vindrutan glas . Det finns några enkla saker du kan göra för att reparera din vindruta . Instruktioner
1

Besök någon hårdvara eller förbrukningsmaterial bil butik och köpa en bil kit vindrutan reparation . Dessa är mycket prisvärda och enkla att använda . På grund av de olika märken som finns , fråga en säljare som är bäst för din bil märke och modell .
2

Köp en harts pack . Resin är en flytande lösning du kan injicera in i sprickan och det kommer att sprida sig tills sprickan är fylld . Processen tar bara cirka en timme eller så från början till slut . Vissa harts förpackningar kan kräva att du använder någon form av UV-behandling för att göra plasten säkring med vindrutan . Följ instruktionerna noggrant .
3

Besök en bilverkstad eller lokal Glazer . En Glazer specialiserat på allt som rör glas . Att reparera en spricka är en enkel process för dem. Du kan också kontakta en mobil reparation företag som kommer till ditt hem eller kontor och använda sina egna verktyg för att göra reparationer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59717.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.