Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar 2000 Honda Civic Windows

Du kanske inte alltid vara beredda att åtgärda skador på ditt fordon. Du kan dock vara bra att känna till att om en viss reparation skulle behövas, kan jobbet göras på nolltid med bara några leveranser. Reparera en sprucken fönster i din 2000 Honda Civic kan göras på rätt sätt som en gör-det-själv-projekt med mycket lite svårigheter. Saker du behöver
flytande tvål
Dukar Vatten
Bucket
Sugkopp stabilisator
Injector
hartsrör
Självhäftande härdning film
Show Mer Instruktioner
1

Förbered en tvål rengöringsmedel för att tvätta fönster som ska repareras. Kombinera tvål och vatten tills diskmedel, sedan tvätta fönstret, kom ihåg att skölja och torka den när du är klar.
2

Applicera sugkoppen stabilisator till fönstret. Skjut det på glasytan, och se till att ha de spruckna områdena under och inuti den slutna sugkoppen rymden.
3

Ta hartsrör och lägga den i injektorn. Sedan satte injektorn inuti stabilisatorn. Det finns en särskild plats för injektorn.
4

Dra injektorn ut. Injektorn fungerar som det vakuum skapare för stabilisatorn, så när det är på plats börjar vakuumsugning mellan glaset och stabilisator för att increase.The sugning mellan glaset och stabilisatorn kommer nu dra hartset ut ur dess röret och in i spruckna områden.
5

Lyft stabilisatorn utanför fönstret försiktigt och lägg på tejp härdande filmremsor över de nyligen reparerade områdena. Var försiktig så du inte smutsar ned harts. Avlägsna maskeringstejpen efter några timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59739.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.