Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort en vindruta från en 1996 Oldsmobile Delta 88

Oldsmobile Delta 88, eller "88" för kort, var en full-size fordon som tillverkas i slutet av 1940-talet fram till 1999. Du kan ta bort vindrutan från 1996 Oldsmobile Delta 88 för att spara på bekostnad av att betala en bilglas butiken för att göra det åt dig. Det är inte en svår uppgift att utföra om du har någon som hjälper dig ta bort den. Och det bör ta dig bara ca 30 minuter. Du kommer att behöva några verktyg och förnödenheter, som du kan köpa på en maskin eller auto delar butik. Saker du behöver
Wrench
skruvmejsel
Arbetshandskar
Pry Tool Review Vindruta tråd Tool Review Utility kniv
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp vindrutetorkarna till läget för rengöring. Lossa och ta bort muttrarna som håller torkarna på plats med en skiftnyckel. Bänd upp vindrutetorkarna med en skruvmejsel.
2

Sätt på handskar och bänd upp gummitätningen runt vindrutan med en pry verktyg. Avlägsna förseglingen från vindrutan med händerna efter att du har lossat den.
3

Peta tråden verktyget genom tätningen mellan vindrutan och ramen. Kör kabeln runt hela omkretsen av vindrutan. Detta kommer att bryta uretan tätningen.
4

Placera din hjälpare på utsidan framsidan av Oldsmobile. Har din hjälpare sätta på tjocka arbetshandskar. Sitta inne Delta i förarens eller passagerarsätet och skjut vindrutan ur ramen med händerna samtidigt som din hjälpare fångar den utanför bilen.
5

skrapa av gammalt lim från vindruteramen med en mattkniv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59374.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.