Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Återställa Boat Vindrutor

Många båtar har vindrutor, vanligtvis kallade vindrutor som skyddar föraren och passagerarna från fören spray och vind buffeting. Utsatt för väder och vind, som UV-ljus, oxidation, salt och andra föroreningar kan vindrutor vända ett blekt gult och skaffa minuten repor och fläckar. Plexiglas och vinyl är vanliga material som används i båt vindrutor och kräver en tålmodig process för rengöring och polering. Saker du behöver
Diskmaskiner tvål
Bucket borste
Rengöring (fin borst) katalog Sponge (tillval) katalog frottéhanddukar
Air drill
Foam appliceringskudde
Plastic Cleaner Review Microfiber handduk
plast polish
Visa fler instruktioner
1

Transport båten till en bra arbetsplats som har en vatten källa. Blötlägg vindrutan med färskt vatten i minst 5 minuter för att lossa smuts. Blanda en lösning med milt diskmedel och varmt vatten i en hink. Använd en fin borste och tvål lösning för att rengöra vindrutan på båda sidor. I fallet med en invändig fönster inne i en stuga, använd en svamp och diskmedel tvål och skölj sedan med en våt frottéhandduk. Torka fönstret ytor med en ren frottéhandduk.
2

Applicera lite plast renare till en microfiber handduk. Rengör längs alla kanter av vindrutan på båda sidor, för hand. Använd ett finger för att få i hörnen och svåra att nå områden där den cirkulära polerrondell kommer att sakna. Rengör med ett avstånd ca 1 cm från kanterna och hörnen. Torka återstoden av med en frottéhandduk.
3

Applicera lite plast renare till en microfiber handduk. Använd cirkulära rörelser, för hand, för att rengöra 1BY-1-fot testa delar av insidan och utsidan vindrutan. Plasten renare kommer in och lyfter smuts, olja och salt från mikrosprickor i plexiglas eller vinyl. Tillbringa mer tid rengöring utanför fönstret, eftersom det kommer att ha den mest ansamling på det. Torka alla rester bort med en ren frottéhandduk.
4

Applicera lite plast polish till en microfiber handduk. Rengör samma områden efter hand som du gjorde med renare. Rub fram och tillbaka längs kanterna, med hjälp av ett finger eller två. Var noga med att komma in i hörnen med fingertopparna och använd hörn av handduken. Rengör båda sidor av vindrutan på detta sätt och torka bort alla rester med en frottéhandduk.
5

Applicera en liberal mängd plast polish till en skum rondell, fäst till en luft borr. Slå på borren och köra dynan jämnt fram och tillbaka och upp och ner över en 1-by-1-fotdel av vindrutan. Använd mjuka slag utan att tillämpa hård press.
6

Kör polerplatta så nära kanterna av vindrutan som möjligt, överlappar det område du rengöras och poleras för hand. Torka bort alla rester med en ren frottéhandduk, inklusive eventuella splatter på ramar eller inre ytor av trä. Kontrollera igen för tydlighetens skull.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59801.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.