Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Att montera en Range Rover vindruta

Vindrutan i din Range Rover måste hållas i bästa möjliga skick för att garantera perfekt sikt när du tar ditt fordon ute på vägarna. Om din vindruta blir skadad eller sprucken, ska du ser att ta bort den för att få den reparerad eller utbytt. Du kan plocka upp de verktyg du behöver för jobbet från din lokala auto butik. Saker du behöver
nylontråd
vass kniv
Vindruta tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Använd en vass kniv för att göra ett snitt i gummit trimma på toppen av vindrutan. Skär bort gummit trim, skär det i medurs riktning. Dra trim bort från vindrutan när du tar bort den. Alla i trim måste avlägsnas.
2

Ange förarna sidan av fordonet. Tryck försiktigt på vindrutan i en utåt riktning tills det börjar komma bort från ramen. Har någon till hands utanför fordonet för att bära upp vikten. Addera 3

Placera en tunn senare av vindrutan fogmassa runt kanterna på vindrutan. Fäst packningen till botten av vindrutan så att den är vid dödpunkten. Den tunga delen av packningen ska vara på insidan med skåran på utsidan.
4

Knyt en nylonlina runt yttre spår av vindrutan. Lyft vindrutan på plats på fordonets ram. Tryck vindrutan mot ramen i några minuter så att tätningen sätts på plats.
5

in i fordonet och dra nylonlina längst ner på vindrutan. Detta gör det möjligt för gummiläpp att sätta på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59425.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.