Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur byter jag Vindrutan i en 1996 Accord?

Honda introducerade kvalitet mid-size bilar 1976. I mitten av 1990-talet, var det Accord anses vara bland de mest tillförlitliga bilar på vägen. År 1996 var det en av Japans mest sålda bilar. Den 1996 Honda Accord är känd för sin kompakthet och dess säkra och pålitliga funktioner som kräver lite underhåll. Eftersom det finns inget komplicerat om Accord, utbyte av delar, såsom en skadad vindruta, kan korrigeras med ett fåtal gör-det-själv-verktyg. Om vindrutan är skadad bortom reparation, kontakta en Honda tillverkaren för byte glas. Saker du behöver
Replacement Safety vindrutan
bära
Vindruta kniv
Mild tvål
Dukar
uretan täta
Caulk pistol
Visa fler instruktioner

1

Kontakta en Honda tillverkare i ditt område för att beställa en ny vindruta som passar till 1996 specifikationer Accord fordon.
2

Sätt på skyddsglasögon och handskar verktyget innan du hanterar farligt glas och kemikalier. Addera 3

Skär fönstrets limmet inuti gjutning med en vindruta kniv. Gör snitt i en långsam och stadig takt runt omkretsen av limmet.
4

inifrån fordonet, plats press på vindrutan. Långsamt, tryck på glaset med båda händerna för att få bort det från sin egen stämpel. Be en assistent att stå på utsidan av Accord så han kan fånga glaset när den faller från tätningen
5

Rengör tröskeln med mild tvål;. Torka bort eventuella kladdiga limrester kvar från gummilister innan den ersätts med nytt glas.
6

Lägg uretan täta till en täta pistol enligt anvisningar på produktens etikett. Inifrån Accord, pärla ett tjockt lager av uretan täta på insidan av vindrutan ram. Återigen har en assistent hjälpa uppsättningen vindrutan innanför tröskeln. Placera din press kroppsvikt på ersättning glas för en stund att tillåta täta att skapa en lufttät tätning.
7

Låt den inställda uretan täta under 24 till 48 timmar.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59687.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.