Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar 1969 Mustang Bakre Windows

Classic Mustangs tillverkade före 1969 byggdes med en gummitätning som omger vindrutan och bakrutan. Detta har orsakat problem under årens lopp för ägare av vintage bil eftersom gummipackningen småningom försämras och läckage uppstår. Mustangs byggda efter 1969 har en limmad i packningen som eliminerar detta problem. Trots denna förbättring, kan de bakre fönstren på post-1969 Mustangs behöver fortfarande bytas från tid till annan på grund av andra skador. Saker du behöver
Skruvmejsel
fästklamrarna
Bakruta
Gummi fönster sealer
tätningsmedel i en pistol
Rakblad
Visa fler instruktioner

1

Rengör kanten på den nya fönsterglas och kanten av öppningen i vilken glaset kommer att monteras. Kanterna och sömmar måste vara helt ren och dammfri innan du börjar att installera fönstret för att hindra skräp från att orsaka brister i tätningen.
2

Pop ut de gamla klämmorna som höll det gamla fönstret glas på plats med hjälp av en platt-kant skruvmejsel. Byt ut och kasta de gamla klippen.
3

Ansök fönster sealer hela vägen runt kanten av bakrutan öppnas. Kontrollera att alla områden täcks inte bara för att säkerställa fönstret fäster ordentligt men också för att eliminera luftspalter som kan tillåta vatten att läcka genom fönstret tätningen.
4

Ställ bakrutan glaset på plats i fönsterramen.
5

Lyft kanten av gummi fönstertätningsenheten över fönstret försiktigt med en skruvmejsel. Börja på en nedre hörnet och arbeta dig runt. Använd skruvmejseln försiktigt för att undvika repor på fönstret eller skada packningen.
6

Tryck försiktigt på fönstret som sittplats glaset ordentligt på plats. Ladda tätningsmedel in tätningsmedlet pistolen och köra en vulst av tätningsmedel runt glaset mellan fönstret och gummipackningen.
7

Låt tätningsmedlet torka. Avlägsna överflödigt tätningsmedel med rakblad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59784.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.