Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur byter jag en 1993 Achieva Passenger Side Window Quarter panel?

Om kvartalet panelen fönstret på passagerarsidan av din 1993 Achieva är skadad, måste du ta bort den och sedan installera ett nytt fönster. Denna reparation är en enkel process som tar ungefär en timme att slutföra. Du kan beställa en ny fönster för just din modell av Achieva från din lokala auto leverans butik. Saker du behöver
Skyddshandskar
Trim stick
stjärnskruvmejsel
vass kniv
Visa fler instruktioner
1

Sätt på dig skyddshandskar. Skjut en trim pinne under trim runt sidostyckena fönstret och dra trim bort från anslutningarna. Lyft fönstret trimma bort från fönstret och ta bort den från bilen.
2

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller weatherstripping på plats. Lyft weatherstripping bort från fönstret. Använd en vass kniv för att skära bort packningen runt kanten på fönstret. Gör ett snitt i toppen av packningen och arbeta dig runt fönstret, skär resten av packningen borta. Kassera den gamla packningen.
3

Placera en hand på vardera sidan av fönstret. Tryck ut på fönsterglaset inifrån Achieva och fånga glaset med den andra handen.
4

Applicera en sträng fönster fogmassa runt den exponerade fönsterkarmen. Fäst den nya packningen längs kanten av den nya fönsterglas och hålla den på plats tills packningen obligationer ordentligt till glaset.
5

Sätt i nytt fönster och omgivande packningen i fönsteröppningen och säkra den i ramen. Sätt tillbaka weatherstripping till fönstret genom att skruva åt skruvarna med stjärnskruvmejsel. Ominstallera fönstret trimma runt fönstret genom att placera trim på plats och trycka fast att SITTA kontakterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59785.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.