Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur du köper Bilglas

Efter ett inbrott eller bilolycka, du tänker på hur du får din bil tillbaka på vägen och inte om glas kvalitet. Men fel glas för din bil kan skadas på vägen, splittras i en dålig olycka, varnar Glass.net. Förstå olika typer av auto glas och välja den bästa kvalitet du har råd, eftersom glas är framför allt en säkerhetsfunktion på din bil. Instruktioner
1

Besök din bils återförsäljare för att köpa auto glas som är certifierad för din bil och har din bils märke (dvs., Toyota eller Ford) stämplat på den. Bilhandlare bär auto glas som är certifierad som "OEM" eller originalutrustning tillverkas, och specifik för din typ av bil.
2

Call lokala bilverkstäder och fråga om de bär "OEM" auto glas. Till skillnad från glaset bärs av din återförsäljare - vilket är helt specifik - är "OEM" glas från en automatisk verkstad certifierad vara samma snitt och tjocklek som bilens auto glas men inte bär märket identifiering. Till exempel kommer Acura "OEM" auto glas bär inte Acura logotypen, men det kommer att innehålla samma mått, nyans och form som återförsäljare glaset i din Acura, så det kommer inte att bli någon missanpassning. Ordna en automatisk verkstad att installera "OEM" auto glas, sedan betala för glaset och arbete efteråt.
3

Besök en butik auto glas att köpa billigare "OEE" eller original utrustning motsvarande glas, om du är på en budget. "OEE" glas (kallas ibland eftermarknaden glas) bär inte samma storlek, tjocklek, färg och kvalitet som "OEM" glas och bör endast användas som en sista utväg.
4

Jämförelse butik för priserna genom att ringa flera bilverkstäder eller auto återförsäljare glas om du planerar att köpa "OEM" eller "OEE" glas. Sedan köper från ett glas som erbjuder ett bra pris och snabb installation att få bilen igång igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59580.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.