Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar bakrutan på en Buick Regal

Ibland bryts fönsterglas eller elektriska fönster motor kräver gör-det-själv-reparationer. Du kan byta ut en trasig eller sprucken bakdörren fönster på en Buick Regal med viss lätthet. Buick Regal ersättning glas finns på Buick återförsäljare och auto återförsäljare glas. Spara pengar genom att handla på varv auto bärgning. Bärgning varven har ofta obruten glas från junked fordon. Om motorn har slutat fungera, för det kan bytas ut på mindre än en timme. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Replacement fönsterglas
Duct tape (eller förpackning tejp) katalog Byte fönster motor
Visa fler instruktioner

1

Lossa batterikablarna för att undvika oavsiktlig elektrisk stöt från makt dörrlås och makt fönster elanslutningar. Ta marken (svarta) kabeln först, sedan bort den positiva (röda) kabeln från batteriet. Kontrollera att bakrutan som skall ersättas är i "upp" läget.
2

Ta innerdörrpanelen från den bakre luckan där fönstret inte fungerar eller där glaset splittras. Sätt alla skruvar på en säker plats så att de kan användas för att sätta tillbaka den inre dörrpanelen.
3

Lyft trasigt eller skadat glas ut genom dörren. Lyft ersättning glas och plats i toppen av fönsterkarmen innanför dörren. Använd förpackning eller tejp för att hålla glaset på plats genom att fästa tejpen på insidan av glaset och sträcker det över toppen av dörrkarmen och kopplar den till den andra sidan av glaset.
4 < p> Använd en hylsnyckel för att ta bort skruvarna som håller fönstret motor och dörr montering. Koppla ledningarna från den gamla motorn. Anslut ledningarna till den nya motorn. Bolt nytt fönster motorn på den plats där den gamla motorn var bult.
5

Avlägsna tejp eller förpackningstejpen som användes för att hålla den nya fönsterglas på plats. Sätt tillbaka insidan för frontlucka. Sätt tillbaka batterikablarna till batteriet genom att fästa i marken (svarta) kabeln först sedan den positiva (röda) kabeln. Slå på bilen och testa nytt fönster motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59783.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.