Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Min Mercury Villager Power Window är på väg upp Långsam

Elektriska fönsterhissar inte rulla upp i tid inte bara kan orsaka en misslyckad inspektion i vissa stater , men kan också vara en säkerhetsrisk . Det finns bara tre frågor som kan orsaka din Mercury Villager fönster mot inte fungerar som det ska . Dammansamlingar

bort din bybo dörrpanel för dörren som inte är fungerar korrekt . När bort , inspektera kugghjulen och banan fönstret följer . Leta efter eventuella blockeringar eller ansamling av smuts och damm . Torka dem så rena som möjligt .
Smörjning

annan fråga som skulle kunna ge dig ett problem med funktionaliteten är det spår eller växlar inte ha tillräckligt med smörjning för att ge en jämn yta. Använd ett smörjmedel silikonspray för att smörja de operativa redskap och banan där fönstret glider upp .
Bad Motor
p Om damm eller smörjning frågor inte fixa ditt problem , är din motor defekt . Detta kan ha varit ett resultat av en av de andra två scenarierna inte tas om hand snabbt nog och motorn kunde ha brunnit ut eller det kan bara vara ett offer för tiden . Det är bäst att ha en professionell mekaniker ersätta motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59444.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.