Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en vindruta på en 1966 Mustang

Ford Mustang introducerades i april 1964 som en 1965 modell. Bilen visade sig vara väldigt populärt, med över 500.000 sålda, så Ford ändrade inte en bra sak och gjorde endast mindre trimändringar till den 1966. 1965 och 1966 Mustangs är fortfarande populära i dag, med flera ägarens klubbar tillgängliga. Om din vintage Mustang fortfarande har sin ursprungliga vindrutan, är chansen att det kan bli knäckt och urkärnade och kommer att behöva bytas ut. Lyckligtvis gör Ford fortfarande vindskydd till de ursprungliga specifikationerna för din Mustang, vindrutan kan installeras i ungefär en halv dag. Saker du behöver
Lösningsmedel
Rags
Vindruta sealer
Vindruta packning
Fönsterputs
pappershanddukar
Helper Review Vindruta
Vindruta installation Tool Review
Visa fler instruktioner
1

Rengör häftmassa tätningslist eller rester från vindrutan ramen med lösningsmedel och en trasa. Undvik att använda skrapor, eftersom detta kommer mark eller repa lacken runt vindrutan.
2

Ansök vindrutan sealer runt klippen vindruteprofil som är monterade runt omkretsen av vindrutan ram. Torka upp överflödig sealer med en trasa från utsidan av vindrutan ram, så att vindrutan inte kommer att exponeras när det är installerat.
3

Tryck en ny packning vindruta gummi på plats längs omkretsen av vindrutan. Ansök vindrutan sealer på insidan och utsidan hörn av packningen. Tryck på den nedre rostfritt gjutning stål vindrutan på plats under gjutning klippen tills den snäpper på plats.
4

Rengör nya vindrutan inifrån och ut med fönsterputs och pappershanddukar. Använd en hjälpare och lyft vindrutan på plats och se till den nedre kanten av vindrutan är införd i spåret i gummilister. Låt vindrutan luta sig tillbaka mot vindruteramen.
5

Sätt en plast verktyg vindruta installation under läppen av packningen, på sidorna och toppen av vindrutan. Skjut verktyget utmed kanten av vindrutan tills läppen av packningen täcker vindrutan runt dess omkrets.
6

Kör en liten pärla av vindrutan sealer i-mellan packningen och vindrutan, runt hela sin omkrets. Tryck fast vindrutan i ramen med händerna för att komprimera packningen och sealer. Torka upp någon sealer som kan ha pressas ut med en ren trasa.
7

Tryck den återstående sidan och bästa rostfria lister vindrutan på plats med hälen på din hand tills de snäpper på plats.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59512.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.