Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

DIY Chipped Repair Bilglas

Liten till måttlig marker i auto glas kan enkelt repareras med en harts-baserade glas förening reparationssats. För att förhindra chipet från att expandera och permanent förstör bilens vindruta, är det viktigt att reparera chipet så snart som det verkar på ytan. Rådgör med en automatisk reparation specialist om chipet blir förstorad, som auto s glaset kan behöva ersättas helt. Saker du behöver
fönsterputsmedel handdukar
papper eller tidningar
Resin-baserad förening glas reparationssats
fuktig trasa
Visa fler instruktioner
1

Rengör fönstret med ränder och rester. Spraya en måttlig mängd fönsterputs på glaset. Torka bort ränder och smuts från glaset med hushållspapper eller tidning. Låt glaset helt lufttorka i solen innan du fortsätter att reparera sprickan.
2

Använd en harts-baserade, spruta-style kit glas reparationer. Enligt Allt Auto, packa upp förpackningen och centrera den självhäftande skivan - som håller sockeln på plats - på chipet "Punch ut hålet i häftskiva, skala stöd av av ena sidan av skivan och tryck på den. på glaset, "Allt Auto stater. Se till att sockeln på skivan är vänd uppåt så att sprutan kan införas på plats.
3

Sätt i sprutan (som kommer med kitet) i sockeln som är ansluten till skivan. Kontrollera att sprutans sugöppningen är vänd nedåt in i sockeln och kolven uppåt. Twist sprutan medurs tills den klickar på plats inne i piedestalen.
4

Plunge sprutan uppåt för att suga luftfickor från chipet. Håll kortvarigt och släppa sprutan så att suget kommer att tvinga spackel i chipet. Upprepa detta störta process minst 10 gånger.
5

Låt reparationen föreningen att ställa in ett väl ventilerat område eller ute i solen i ca 30 minuter. Städa upp överflödigt förening kvar på glaset med en fuktig handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59547.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.