Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Vindrutan Installation Tools Summary

Vindskydd ger en viktig säkerhetsfunktion i bilar. Sprickor från kastat stenar eller andra föremål skapar skador som, om den inte behandlas, kan förvärras snabbt. Bilar misslyckas rutinmässigt inspektion på grund av skadade vindrutor, och har ersatt vindrutor är dyrt. Köpa specialverktyg för byte av vindrutor kan hjälpa dig att spara pengar på lång sikt. Vindruta uretan

Vindruta uretan ger en hög kvalitet lim för att fästa nya vindrutor. Det skyddar mot läckage, liksom. Sprid uretan runt utsidan kanten av vindrutan innan du sätter den på plats.
Cut-out Knife

bladet på en cut-out kniv glider under vindrutan och skivor bort det ursprungliga tätningsmedlet. Efter användning, knacka försiktigt på vindrutan inifrån med handflatan för att bryta eventuella kvarvarande sigill på vindrutan.
Pipe Knife

Gammalt tätningsmedel ofta hårdnar vid den streckade linjen av vindrutan. Ett rör kniv levereras med ett långt handtag --- så länge som 13 inches --- för att nå dessa härdade ställen.
Molding Release Tool

gjutning utgåvan verktyget ligger plant på glaset när de används. Det trimmar lister från omkring bundna vindrutor och bakrutor.
Nylonrep

nylonrep ligger i ens område där botten av den nya vindrutan kommer att vila. Eftersom den är placerad över den nya tätningsmedel, dra repet ut som vindrutan får monteras på plats.
Sug Konsoler

Sug Konsoler placeras på vindrutan från utanför att ta bort vindrutan när alla lister och fogmassa har sänkts. En hjälpreda inifrån bilen pressar försiktigt vindrutan med öppna handflator medan den andra personen använder sug fästen från utsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59656.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.