Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur fixar Ford Ranger Pick Up Windows

Skadade fönster på din bil kan orsaka allvarliga synlighet problem under körning. För att reparera skadan och förbättra sikten, kan du fylla i sprickorna med flytande harts och några andra material. De glas reparation varor du behöver kan köpas från en Biltema. Saker du behöver
Tvättmedel
Varmt vatten
Bucket
Dukar
Skyddsglasögon
Rakblad
Sugkopp stabilisator
Injector
hartsrör Självhäftande härdande film
Visa fler instruktioner
1

Tvätta fönstret med en lösning av diskmedel och varmt vatten med trasor. Ett milt rengöringsmedel är bäst. Skölj fönstret och torka den med trasor.
2

Förbered sprickorna för reparation genom att ta bort bitar av glas inifrån sprickorna. Med skyddsglasögon på, plocka ut de bitar med rakblad.
3

Placera sugkoppen stabilisatorn fast på fönstret. Se till att den omfattar den spricka, och tryck ned den för att skapa sug mellan de båda elementen.
4

Sätt injektorn till sin docka i stabilisatorn.
5

Tryck hartsrör i injektorn, och ta sedan bort injektorn när plasten är på plats. Vid denna punkt kommer du att se det harts som dras ut ur röret och in i sprickor.
6

Vänta några minuter efter att du har märkt att hartsrör har tömts innan du tar bort stabilisatorn.

7

Klipp remsor av självhäftande bota film, och placera dem över flytande harts reparation tills allt hartset har täckts. Avlägsna maskeringstejpen efter några timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59709.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.