Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man fixar ett löst vindruta

Att hålla vindrutan i bilen i bästa möjliga skick är avgörande för att säkerställa fri sikt när ditt fordon är på väg. Om din vindruta lossnar det bästa man kan göra är att sätta tillbaka fullt hela vindrutan till fordonets ram för att se till att den är ordentligt fäst på plats. Du kan plocka upp de verktyg du behöver för jobbet från din lokala auto butik. Saker du behöver
vass kniv
Rengöringsvätska
vindrutan tätningsmedel
nylonlina
Visa fler instruktioner
1

Använd en vass kniv för att noggrant skära bort gummitätningen runt kanten på vindrutan. Dra trim bort med handen som du skär den. Se till att inte repa eller skada din vindruta med bladet.
2

Tryck vindrutan ur ramen inifrån fordonet. Har någon till hands för att hjälpa till att lyfta ut genom vindrutan. Ta bort den gamla packningen. Placera ett tunt lager av vindrutan fogmassa runt kanten på vindrutan.
3

Sätt på en ny packning till botten av vindrutan så att den tunga delen är på insidan och slitsen är på utsidan. Knyt en nylonlina runt yttre spår av vindrutan.
4

Placera vindrutan i fordonet ram. Hålla den på plats under några minuter för att tillåta tätningen att ställa in. Dra i snöret över vindrutan inifrån fordonet så att gummiläpp att sätta på plats.
5

Använd ett rengöringsmedel att rengöra både insidan och utsidan av vindrutan. Rengör instrumentbrädan och elektriska komponenter för att säkerställa att inget skräp kom in till ventilerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59397.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.