Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man fixar en trasig bil Mirror

De biverkningar backspeglar på en bil är känslig, och det tar inte mycket för att skada någon. Professionell bilverkstäder kan ta ut en arm och ett ben för att fixa en trasig spegel, men lyckligtvis är det inte svårt att reparera en bil spegel på egen hand. Med rätt verktyg kan du byta ut glaset på ett par minuter och vara på väg, och för mycket billigare än vad du skulle ha betalat på generalagenten. Saker du behöver
ersätter spegel
Flat skruvmejsel
Hårtork
Silikon lim
Maskeringstejp
Dammsugare
Visa fler instruktioner
1

Köp en ny spegel avsedd för din bil. Det finns ett antal webbplatser som erbjuder ett urval av bil speglar, såsom DiscountAutoMirrors.com. Du kan också plocka upp den från en lokal skroten eller auto glas butik.
2

Använd en flat skruvmejsel och en hårtork, applicera värme till resten av den trasiga spegeln i ramen och sedan bända ut återstående skärvor. Se till att skrapa bort allt lim och krossat glas som du kan, och använda en dammsugare för att suga upp någon krossat glas som du går.
3

Rengör chassit och den nya spegeln med vatten. Torka dem och låt dem torka helt kort innan limmet appliceras.
4

Pressa en kvarts storlek mängd silikon lim i mitten av bilden och smeta den utåt mot de fyra hörnen. Undvik spridning av bindemedlet utanför kanten av ramen.
5

Tape spegeln fast på ramen med målartejp sedan vänta 24 timmar innan du kör fordonet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59552.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.