Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter en F-150 Side Window

Sidorutorna på din Ford F-150 kan vara dyra att ersätta, även ersätta sidorutan på din bil är ett lättare jobb än att ersätta de passagerare fönstren. För att minska dina kostnader, kan du utföra ersättande arbetet själv. Du kan beställa ett fönster ersättare sida för din lastbil från din lokala delar butik. Hela jobbet tar dig runt en timme att slutföra korrekt. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Använd en liten skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller trim runt sidorutan . Skjut en trim pinne in i trim runt fönstret och dra bort den från lastbilen.
2

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller fast dörrpanelen på plats. Lyft luckan bort från dörren. Ta bort skruvarna på dörren handtaget och dra det från dörren. Haka de två länkarmar som förbinder dörrhandtag till dörrlåset.
3

Använd en hylsnyckel för att ta bort fönstret monteringsflikar från fönstret regulatorn. Lyft glasruta ut ur sidan dörrkarmen.
4

Placera det nya fönstret till sidan dörrkarmen på din F-150. Återanslut fönstret monteringsflikar att ansluta fönstret till regulatorn.
5

Anslut de två länkarmar till dörrlåset. Placera dörrhandtaget tillbaka på den andra änden av länkarmarna och fäst det i dörren.
6

Placera dörrpanelen tillbaka till dörren och sätt tillbaka skruvarna med en stjärnskruvmejsel för att fixa det i plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59781.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.