Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter tidig Bronco Door Windows

Early-modellen Ford Bronco sidorutorna drivs av en manuellt drivs mekaniskt system. En handvev förvandlar en reduktionsväxel, som rör sig regulatorn armen upp och ner. Regulatorn armen är fäst vid glaset genom glaset kanal, som är limmad till den nedre delen av fönstret. Fästa glaset kanalen till fönstret kräver specialitet verktyg och är bäst till en professionell glas butik. Bärgning varven kan ha fönster med kanalen redan fäst, och är en bra källa för delar till äldre fordon. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Putty Fönster kniv hotell med glas kanal bifogade
Visa fler instruktioner
1

bort armstödet skruven från armstödet med en skruvmejsel. Ta bort armstödet från dörrpanelen.
2

Ta bort skruvarna som håller veven på vevaxeln med en skruvmejsel och dra veven och brickan från axeln. Lossa vredet lås kontroll för hand.
3

Stick in en tunn, platt skruvmejsel eller en styv spackel mellan klippen som håller dörrpanelen och dörren. Lever klippen från dörren försiktigt och försök inte att ta bort klippen genom att bända mot panelen.
4

Ta bort skruven divisionen bar och Pluggarna fönstret med en skruvmejsel. Installera fönstret vev och rulla fönstret hela vägen ner.
5

Dra gummilisten fönsterglidlisten nära division bar fram till ventilen fönsterglas släpps. Tips vent fönstret och division bar på baksidan och dra vent fönstret och stånganordning från dörren.
6

Rulla fönstret upp några inches. Ta tag i övre bakre hörnet av glaset och rulla den framåt för att lossa regulatorn armen från glaset kanalen. Lyft glaset rakt upp och fritt från dörren.
7

Montering sker i omvänd av alla dessa steg. Se till att regulatorn arm passar in i glaset kanalen ordentligt. Ställ regulatorn armen uppåt eller nedåt en aning med fönster vev om det behövs för att få regulatorn ingrepp med kanalen ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59526.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.