Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter en vindruta på en GL1800

Vindrutan på din GL 1800 måste regelbundet underhållas och servas för att säkerställa bästa möjliga synlighet när du kör din bil. Om din vindruta blir spruckna eller skadade bör du leta för att reparera eller byta ut den direkt. Båda förfaranden kan innebära att du helt ta bort vindrutan från din bil och ersätta den med en ny. Det är ganska enkelt att göra så länge du har någon till hands för att hjälpa till att avlägsna och sätta i vindrutan. En ersättare vindrutan kan hittas på din lokala auto butik. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Cord
Byte vindruta
Knife
Vindruta tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Placera ett ark på instrumentbrädan och huven på din bil för att skydda lacken och inre organ från eventuella skador eller repor.
2

Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna utanför både i backspegel vingen speglar. Skjut speglarna utanför sina baser. Detta kommer att ge dig enklare tillgång till vindrutan själv.
3

Använd en kniv eller liknande typ av vass kniv för att försiktigt skära bort gummitätningen runt kanterna på vindrutan. Dra gummit utanför fordonet med handen som du skär bort den och placera den i papperskorgen.
4

flytta in i förarsätet och försiktigt in vindrutan ur bilen. Har någon till hands för att hjälpa till att ta vikten av skölden från utsidan av fordonet. Applicera ett tunt lager av fönster tätningsmedel runt kanterna av vindrutan och fäst den nya packningen till den. Den tunga delen av packningen ska vara i botten med skåran ligger vid sidan.
5

Knyt en tunn sladd runt kanterna på vindrutan. Flytta skärmen för att placera på fordonet, trycker på utsidan mot fordonet så att en tätning som ska göras. Knyt snöret på insidan av fordonet för att ge extra stöd till vindrutan.
6

När klar, rengör vindrutan av smuts eller fingeravtryck. Rengör din instrumentbräda och instrumentpanelen för att förhindra glas eller skräp komma in på komponenter och ventiler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59756.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.