Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man fixar en bakruta i en Chrysler Crossfire

Chrysler Crossfire är en snygg sportbil med estetiskt tilltalande egenskaper. Om den bakre fönstret skulle skadas från ett flygande objekt medan bilen färdas vid höga hastigheter, kan den förändra överklagandet av fordonet. Ett bättre alternativ för reparation är att köpa nödvändiga förnödenheter och få jobbet gjort själv för att spara tid och pengar. Saker du behöver
Mild tvål
Vatten
Bucket
mjuka trasor
Suction stabilisator
Injector
hartsrör
Självhäftande bota film
Show Mer Instruktioner
1

Rengör fönstret ytan med varmt vatten och mild tvål. Vara noga med att torka fönstret av helt innan du försöker att fästa sugkoppen på det, eftersom det kommer att få den att glida av.
2

Hold sug stabilisatorn över skadan, och sedan trycka ner det för att skapa den nödvändiga sug mellan fönstret och sugkoppen.
3

Sätt hartsrör i injektorn. Sätt injektorn i sin port på stabilisatorn, och ta sedan bort injektorn att låta den naturliga sug att börja rita hartset ur sitt rör och in i sprickor.
4

bort stabilisatorn när reparationen är klar, och placera den härdande filmremsan över harts-fyllda crack för bästa resultat när det torkar. Ta bandet efter några timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59664.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.