Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur Limma en knapp till en backspegel

Limning backspegeln knappen kan göra skillnaden mellan att hålla spegeln upp under din pendla och ha spegeln faller under enheten. Den backspegel knappen är ett lim som förbinder vindrutan till själva spegeln. Framsidan av knappen har en klibbig lim medan baksidan av knappen behöver lite lim. Limning backspegeln kan göra din resa säker en. Saker du behöver
rakhyvel
Sandpapper
Glasrengöringsmedel
Pappershandduk
Mirror lim
Visa fler instruktioner
1

Användning en rakhyvel för att skrota bort rester från när spegeln föll. Den tunna ark av gammalt lim kommer lossna lätt.
2

Mjuka baksidan av knappen genom att gnugga den mot sandpapper. Använd 100 eller 150 grit sandpapper, eftersom det kan polera ryggen och inte skada knappen.
3

Applicera 02:58 sprayer av fönsterputsmedel på vindrutan för att börja rengöra spegeln. Tre sprayer kommer att vara tillräckligt för att rengöra hela spegeln.
4

Torka spegeln av med en torr trasa eller pappershandduk. Låt spegeln lufttorka, när du har torkat spegeln. Detta kommer att säkerställa att spegeln är helt torr. Tillämpa lim till våt spegel gör att spegeln att falla.
5

Applicera 02:58 små droppar av spegel lim på baksidan av knappen. Placera knappen i mitten av vindrutan. Den böjda delen av knappen ska vara vänd uppåt.
6

Håll knappen på ytan i 10 minuter eller tills den har helt fastnat. Fäst hela spegeln för att slutföra installationen av backspegeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59754.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.