Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man använder Krazy Glue för att reparera en vindruta

Sprickor förekommer i bil vindrutor av många skäl. Löst grus, stenar och hagel har alla potential att orsaka skador på glas. Lämnas obevakad, kan en liten spricka i bilens vindruta spridas över hela glaset. Så småningom kan hela vindrutan behöver bytas. Om sprickan är tenderade att snabbt, dock kan den stoppas från att spridas. Vindruta sprickor kan tillfälligt fixeras genom att applicera ett rör av Krazy lim till det drabbade området. Saker du behöver
tvål och vatten
Glasrengöringsmedel
Saxar
Krazy Glue
Glue Remover Review Bomullsswabs
Visa fler instruktioner
1

Använd en våt, tvål och trasa för att rengöra insidan och utsidan av vindrutan. Tryck en Sämskinn in i vindrutan hörn för att ta bort bebyggda smuts. Spray fönsterputsmedel på vindrutan och torka bort det med hushållspapper för att avlägsna fett.
2

Skär av toppen på Krazy Glue röret. Kläm röret för att applicera en liten mängd lim på det spruckna området på insidan av vindrutan. Limmet appliceras i en nedåtgående rörelse, från toppen av sprickan till botten. Fortsätt försiktigt klämma på tuben som du tillämpar limmet.
3

Gnid bomullstuss runt sprickan för att sprida limmet runt. Lämna fordonet, och upprepa proceduren på utsidan av vindrutan.
4

Låt limmet torka och använda lim remover för att bli av med något lim som har kommit på händerna eller andra delar av bil. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59759.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.