Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Om Mobile Bilglas Byte

Auto glas ersättning är en bransch så gammal som bilarna själva. Tidigt på Henry Fords tid präglad av biltillverkning, har fönster och vindrutor tillverkade ur samma glas som finns i husen. Modern teknik har gjort auto glas säkrare och bekvämare för bilägarna. Historia Bilglas

1917 Henry Ford Corporation stämdes för sin otroligt farlig vindruta som var föremål för att bryta i små skärvor vid en olycka. Förutom säkerhetsfrågor, var detta unenforced glas omöjligt att reparera och dyrt att ständigt byta om flisas eller sprucken. För att begränsa ytterligare katastrof, började Ford laminera alla sina glas för att eliminera okontrollerbar splittring, en teknik lånad från den franska 1919.
Bilglas Innovations

glas laminering var den tidigaste säkerhet avancemang i auto glasindustrin. Dessa nya vindrutor bestod av två skikt av laminerat glas åtskilda av ett inre cellulosaskikt som håller glaset på plats om krossade vid en olycka. Den hållbara karaktären hos denna typ av glas innebar också byte var mindre nödvändigt på grund av små chips eller sprickor. Moderna vindrutor är laminerat med polyvinylbutyral, medan sidorutor och speglar är tillverkade med härdat glas.
Installation och Auto Glas ersätter

Installationen är en stor faktor i huruvida en auto glas ersättning kommer att lyckas. Butyl är limning lim dominerande inom auto glasindustrin till 1970-talet. På grund av ett skifte i biltillverkning mot lättare fordon med svagare takstöd, var butyl ersattes med betydligt starkare uretanklistret.
Mobile Bilglas Byte

Mobil auto glas ersättning är en växande trend där företag kommer att göra installationer och reparationer på plats eller ens komma till kundens hem. Några fall av vindrutan skador kan göra en bil orörlig. Denna tjänst är ett alternativ till att köra med en trasig vindruta eller ett fönster till verkstaden när det är regnigt eller farliga förhållanden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59753.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.