Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar Windows för 1995 Ford Windstar

Ford Windstar, som de flesta minibussar, har två former av fönster. De justerbara fönster på framdörrarna är installerade i dörren, medan de övriga fönstren är fasta på plats. Installera dessa fönster beror på typ, eftersom processen är olika för varje. Installera en ytterdörr fönster är en fråga om montering inom regulatorn inuti dörren. Installera fast glas innebär tätning den på plats, och detta är en svårare process. Du kanske vill prata med din mekaniker innan du installerar fast glaset. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Rivet pistol och nitar
Fönsterglas
tätningspistol
Butyl tätningsmedel
uretan tätningsmedel
Visa fler instruktioner

1

bort armstödet, innanför dörrpanelen och alla dörrar och fönsterkontrollerna. Ta också bort alla trim och gjutning monteras under fönstret. Skjut fönsterglaset ned genom springan i den övre delen av dörren och in i dörren, vilar glaset på metallen utjämnaren armen längst upp i fönstret regulatorn.
2

Fäst glaset och dess fästen till regulatorn med en nit pistol. De nithål är placerade vid ändarna av utjämnarens armen.
3

Sätt i körningen kanal för glaset in i dörren genom öppningen nära den yttre kanten av dörren och skruva på plats genom dörrkarmen med din nyckel, bulthålen är i de rektangulära fördjupningar
4

Sätt i weatherstripping in i de inre och yttre sidorna av fönsteröppningen i den övre delen av dörren. .
5

Stick plast vatten sköld på plats över den inre dörren med plasten eget lim.
6

Installera dörrens dörrfoderpanelen på plats med hjälp av panelens clips och sedan fäst med dess skruvar. Det finns två skruvhål längs den nedre kanten av panelen och en mer på den övre bakre hörnet
7

Fäst de mindre paneler till dörren -. Kåpan bakom spegeln och en omgivande dörrhandtaget. Anslut fönstret /dörren kontrollpanelens elektrisk kontakt och anslut den till armstödet, eller anslut den manuella fönster vev med sitt klipp.
Fast Glass
8

Rengör alla föroreningar från fönsteröppningen med trasor, vatten och tryckluft (vad som krävs) och vänta på ytan torka.
9

Ansök pärlor av butyl tätningsmedel till kanten av fönsteröppningen med en tätningspistol . Applicera pärlorna i diagonala linjer som pekar nedåt mot kanten av öppningen.
10

Applicera fler pärlor med en uretan tätningsmedel i diagonala linjer som pekar i motsatt riktning, som bildar en triangulär mönster med båda föreningarna som följer hela kanten av fönsteröppningen.
11

Placera glaset upp mot fönsteröppningen, trycka den mot tätningsmedlet. Håll den på plats så länge som det tar för butyl tätningsmedlet härda.
12

Vänta tills uretan tätningsmedel har tid att bota (det kommer att ta längre tid än butyl, eftersom butyl håller glas på plats för tillfället) innan du börjar använda van.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59442.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.