Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort ett fönster regulator från en 1991 Camry

Ett fönster regulator är den rörliga stag som rör din bil fönster upp och ner. Ibland dessa bitar sönder, speciellt på en 1991 Camry. Du vet om din regulator bryts om ditt fönster inte kommer att rulla upp. Den goda nyheten är att ta bort ett fönster regulator från en äldre Camry är mycket enklare än att ta bort en från en nyare modell eftersom fönstret systemet är mycket mer grundläggande. Med bara några få steg, vissa verktyg hushåll samt grundläggande kunskap om anatomi din Camry, kan du ta bort ditt fönster regulator själv. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Tänger
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

Ta omslagets insida dörrhandtag med en vanlig skruvmejsel. Mejsel runt handtaget luckan innan du drar bort det. Upprepa detta steg med högtalare grillar om du har någon i dörren.
2

Dra hela dörrpanelen bort genom att ta bort skruvarna i ytterkanten av panelen med en skruvmejsel. Det bör vara cirka fem skruvar.
3

Dra fönsterglas hela vägen upp, och använda elektrisk eller tejp för att fästa den i uppfällt läge. Se till att fönstret är tejpade väl, om det faller, kommer det splittras och /eller skada dina händer. Använd tång för att lossa skruvarna som håller fönstret fäst regulatorn.
4

Koppla regulatorns motorn och ta bort skruvarna som håller regulatorn in dörren med dina tång. Pluggen är placerad i slutet av den elektriska ackord fäst vid regulatorns. Det kommer att vara ansluten till en elektrisk plugg av en liknande form på dörren. Regulatorn är formad som ett X och är placerad plant mot dörren. Regulatorn
5

Wiggle försiktigt tills den kommer ut. Med fönstret bultarna skruvas, skruvas motor bultar och motor unplugged, är din regulator redo att komma ut, men detta är inte så lätt som det låter. Du måste underlätta regulatorn ut genom det lilla utrymme du har i dörren. Placera regulatorn platt på marken så att du inte förlorar några delar. Du är nu redo att installera en ny regulator i din Camry.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59507.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.