Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Konvertera Manuella Windows till Electric i en Ford Econoline Van

Ford startade år 1961 sälja Ford Econoline Van. 70 procent av alla lastbilar på vägen är Econolines, vilket gör den till den mest populära van i USA. Konvertera dina manuella fönster till el innebär installerar ett nytt fönster regulator och ansluta en motor till den. Detta arbete är ganska enkel och kan fyllas med någon i ungefär en timme. Saker du behöver
Fönsterhiss
Regulator motor
Insexnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Använd Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna fäst vid dörrhandtaget och den inre dörrpanelen. Ta dem både från dörren och placera dem i ett säkert område tillsammans med sina skruvar för återfastsättning när arbetet utförs.
2

Leta fönstret regulatorn. Fönstret regulatorn är en metallisk kors formad komponent, som har en horisontell stång i toppen, vilken fönstret ansluter till. Sänk fönstret regulatorn så långt ner som möjligt i dörrkarmen. Detta kommer att göra det lättare att ta bort fönsterrutan.
3

Använd en insexnyckel för att ta bort de två sexkantbultarna som förbinder fönstret regulatorn på fönsterrutan. Lyft fönstret ur dörrkarmen och plats i ett säkert område. Se till att du inte skadar fönstret eftersom du kommer att behöva ersätta den.
4

Ta de nedre bultarna ur fönsterhissen och lyft bort den från dörren. Placera regulatorn motor i botten av dörren åtkomstpanelen. Fäst motorn på plats genom fästbultar till motorns fäste. Kör ledningarna från motorn till ledningar relä under instrumentbrädan. Anslut motorkablar till reläet.
5

Placera det nya fönstret regulatorn ovanför motorn och fäst på plats genom att fästa nya bultar med en skiftnyckel. Bifoga ett elektriskt kontaktdon från motorn till fönsterhissen. Detta kan göras genom att sätta in den med händerna. Fönstret tillbaka till dörrkarmen
6

Slide. Rada upp sexkanthål på fönstret regulator med dem på fönstret. Thread två sexkantsbultar tillbaka mellan de två komponenterna. Sätt tillbaka dörrpanelen och dörrhandtag genom att fastställa dem på dörren och placera skruvarna tillbaka till dem med skruvmejseln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59472.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.