Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en dörr Bilglas

Fönstren i en bil har två huvudkomponenter. Naturligtvis finns det själva glaset. Men glaset endast hålls på plats av en regulator, som ansvarar för styrning av fönstret som det rullas upp och ner. Skulle du upptäcker att du behöver installera ett fönster in i en bildörr, måste du komma innanför dörren. Till att börja, måste du bestämma storlek glas och regulator för din bil sedan bort dörrens dörrfoderpanelen att installera fönstret. De saker du behöver kan köpas i butiker auto kropp och järnaffärer. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Fönsterglas
Fönsterhiss
Fönsterhiss motor
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Använd bilens fönster kontrollerar att rulla hela vägen ner. När detta är gjort, se till att koppla loss minuskabeln på bilbatteriet. Därefter öppnar bildörren. Ta bort alla väder-strippning från fordonets fönster i dörren genom att greppa det nära den yttre kanten av dörren.
2

Ta bort ramen dörrhandtag och fönster vev från dörren. Skruva loss skruvarna som fäster handtaget bezel genom att bända loss den med en skruvmejsel. Om din bil har en manuell fönster vev, rubba veven s stoppbygeln genom att placera en trasa bakom det. Addera 3

Ta bort alla skruvarna på dörren trim panel, med tanke på att några kan vara under små plast paneler eller nedanför området där handtaget tidigare var. Lyft panelen uppåt, släppa den från eventuella återstående klämmorna. Nästa, dra bort den från dörren och göra vissa att dra ur alla elektriska anslutningar är anslutna till den. Slutligen, skala bort vattnet sköld.
4

Skruva dörren högtalarna, dra ur högtalarna och dra ledningar bakom det.
5

Installera regulatorn genom att först vika sidorna tillsammans, dra den upp genom dörren, utspelas den och sedan vrida och låsa den på plats. Om regulatorn måste ha en motor installerad, vicka motorn på vajerhöljet innan fästanordningen på och dra åt alla skruvar. Sen att du har skruvas regulatorn på plats på dörren.
6

Håll fönsterrutan ovanför fönsteröppningen och glida ner i dörren. Om möjligt kan du välja i stället för att skjuta glaset från botten innan du trycker ner den igen inom tillsynsmyndigheten. Du behöver sedan att skruva fast glaset i fönstret regulatorn.
7

Rekonstruera dörren genom att återansluta högtalarna, då vatten sköld, trim panel, handtag, fönster vev och slutligen, vädret strippa. Nu är du redo att testa fönstret med hjälp av bilens fönster kontroller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59419.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.