Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur till Ren Repor på en Memphis Shades vindruta

Memphis Shades är ett företag som tillverkar vindrutor för motorcyklar. De tillverkar hundratals olika typer av vindrutor för att passa varje cykel och åkstil. När motorcykeln körs, kan skräp från vägen hit och repa vindrutan. Rengöring och ta bort dessa repor är viktigt, speciellt om de repor som påverkar din förmåga att se när motorcykeln körs. Saker du behöver
Bucket
flytande diskmedel
Sponge
Novus # 2 Review mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

Pour varmt vatten i en hink, tillsätt en skvätt flytande skålen tvätt tvål och blanda. Använd en svamp eller trasa för att avlägsna smuts från vindrutan.
2

Applicera en liberal mängd Novus # 2 på en ren, mjuk trasa. Novus # 2 kan köpas på nätet eller från utvalda hem förbättring, bildelar, motorcykel eller butiker båt. Torka av repor med en fram-och-återgående rörelse i rät vinkel mot repor. Ju djupare repor, desto hårdare och längre du kommer att behöva polera. Medan polering, hålla trasa fuktad med Novus # 2.
3

Använd en mjuk trasa för att applicera Novus # 2 i en cirkelrörelse för att hela vindrutan när repor har polerats ut. Hela vindrutan bör beläggas med ett jämnt lager av polish. Låt polish torka på vindrutan.
4

Buff yta av vindrutan med en torr, mjuk trasa, fasta, korta tag. Fortsätt tills alla Novus # 2 har kratsade utanför vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59576.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.