Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Ska du tillbaka pumpen i en sändning Rebuild?

Anytime en transmission visar tecken på ett problem, som t.ex. hårda flytta eller halka kan reparationerna vara en liten fix. Övriga tider överföringen behöver en fullständig ombyggnad, om problemet orsakas av ett större fel. Oavsett om du ska byta ut den främre pumpen samtidigt som du utför en ombyggnad bestäms av tillståndet i de anslutande delarna. Front Pump

automatisk växellåda har två pumpar som arbetar med överföringen. En av dessa pumpar är den främre pumpen som driver transmissionsolja genom ventilkroppen. Den främre pumpen är ansvarig för att tillhandahålla all oljetrycket överföringen kräver. Den främre axeln hos transmissionen fungerar tillsammans med den främre pumpen. Om du byter reaktionsschaktet, måste du byta ut den främre pumpen. Om reaktionsschaktet kan rengöras och återanvändas, är det bäst att bygga om gamla främre pump och installera komponenten.
Torque Converter Pump

momentomvandlare tar plats av kopplingen i en automatväxellåda. Det är som att trycka på kopplingspedalen när du stoppa fordonet. Momentomvandlaren tillåter fordonet att fortsätta köra medan vid en hållplats. Tre olika komponenter utgör insidan av en momentomvandlare: pumpen, statorn och turbin. Om momentomvandlaren inte var orsaken för överföring ombyggnaden, så du kan återanvända omvandlaren utan att byta pump. Om du byter momentomvandlaren, kommer den nya komponenten kommer med en pump. Slutligen, om du bygger om momentomvandlaren och bestämmer sig för att byta statorn eller turbinen, måste du byta pumpen.
Obligatoriska reservdelar

Varje sändning återuppbygga måste vissa delar bytas. De delar inkluderar filtret, band eller band, bussningar, brickor, modulator och packningar. En mästare ombyggnadssats kommer att innehålla en uppsättning av plattorna friktionskoppling eller en uppsättning av stål kopplingsplattor, som också måste ersättas i en grundläggande transmission återuppbygga. Merparten av tiden, kan du återanvända många av de befintliga delar av sändningen under en ombyggnad, inklusive pumparna. Under en grundläggande transmission ombyggnad
Möjliga Reservdelar

, du kan stöta på problem med vissa komponenter som kräver ersättning. Varje skadad del måste bytas, såsom klossen, kullager, magnetventiler och brytare, momentomvandlare - och andra hårda delar. Om momentomvandlarens kräver utbyte, en av pumparna automatiskt kommer att ersättas, som tidigare nämnts. Om den främre pumpen var orsaken till överföring problem, då det kommer att kräva ersättning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62228.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.