Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den Multifunction Slå på en 1997 Suburban

Den multifunktionella knappen på en 1997 Chevrolet Suburban styr blinkers samt kryssnings kontrollfunktioner. Om brytaren slutar fungera korrekt på din bil, då du kommer att behöva ersätta den med en ny. Det första steget i denna process är att ta bort den gamla kontakten från rattstången. Denna uppgift bör ta ungefär en timme att utföra. Saker du behöver
Små-bladet platt skruvmejsel
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Ratt avdragare
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Torx- head Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Unbolt negativa polen på batteriet med en skiftnyckel. Unbolt positiva terminalen nästa, låt Suburban sitta i 15 minuter.
2

Vrid ratten 90 grader från centrum. Lokalisera ett litet hål på baksidan av ratten, som nu är beläget ovanför rattstången. Skjut den lilla bladet platt skruvmejsel i hålet till pop krockkudden ur ratten. Upprepa på andra sidan av hjulet, dra sedan krockkudden ur ratten. Koppla ledningarna och ställa luftkudden i ett brusfritt område med tutan uppåt.
3

unbolt bulten på mitten av ratten med 1/2- tums Ratchet och uttag. Montera avdragaren ratten på ratten. Dra ner avdragaren med 1/2-tums Ratchet och uttag tills hjulet lossnar rattstången.
4

Dra ut tilt rattrörsomkopplaren med händerna. Unbolt övre och undre plastskydd från rattstången med 3/8-tums Ratchet och Torx-huvud sockets.
5

Koppla ledningarna till växeln med händerna. Unbolt övergången från rattstången med 3/8-tums Ratchet och en Torx-huvud-uttaget. Dra multifunktion växla bort från Suburban interiör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61533.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.