Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Felsökning Torin Jacks

Torin producerar flera uttag som sträcker sig från 2 - till 50-tons kapacitet. Felsökning dessa uttag är inte annorlunda än att felsöka en vanlig flaska jack, eller någon domkraft, för den delen. Detta beror på att den grundläggande principen för hydrauliska domkrafter är densamma oavsett vilken typ av jack det är. I huvudsak, är domkraften manövreras, anbringa tryck på den hydrauliska vätska, som i sin tur ger upphov till ett stål kolv i en förseglad cylinder. Tyvärr, Torin uttag är inte lätt servad hemma, kräver professionell ombyggnad om några problem är uppenbara. Instruktioner
1

Inspektera Torin hydraulisk domkraft noga för att avgöra om du kan se alla platser där hydraulvätska kan läcka från hydraulcylindern. Dessa kommer att visas som mörka bruna fläckar på utsidan av cylindern. Om din Torin jack sakta sänka din bil till marken efter att den har höjts upp, är det troligt att en "O" ring har skadats, och den plats där du ser den mörkbruna vätskan är där "O" ring har skadats. I dessa fall, Torin matas inte funktionsdugliga hemma. Ta uttag till en certifierad reparation professionell innan du försöker använda uttaget.
2

Vrid jack släpptes skruv med slutet av jack handtaget hela vägen till höger. Om Torin uttaget inte kommer att höja upp alls, och det verkar inte finnas några läckor på ytan av cylindern, är detta den mest sannolika problemet. Slå Lossa skruven hela vägen medurs kommer åt den och låta cylindern att ta upp. Turning frisläppandet skruven hela vägen moturs kommer lossa cylindern. Från Torin jack
3

Spolluft genom att skruva upp trycket Lossa skruven hela vägen, och manövrera domkraften tills hydrauliska vätska kommer ut. Detta kommer att rätta till en svampig känsla när domkraften är i utfällt läge. När du har gjort detta, men det är bäst att lägga ytterligare hydraulolja till uttaget genom tryckutlösning skruven, och dra åt skruven ordentligt.
4

Höj ett fordon med domkraft för att avgöra om din felsökning var effektiv. Om du fortfarande har problem med domkraften, är det bäst att ha det betjänas av en behörig fackman. Torin uttag anses inte servas, och försöker reparera en som är under garanti kan medföra att din Torin garantin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62212.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.