Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Nya Honda Accord Problem Transmission

Trots deras övergripande popularitet, Honda avtalen har en historia av överföring problem, som påverkar de flesta modeller sedan 1998. Problemen har föranlett både påminner liksom efter-köp förlängningar garantin. Symtom och orsaker till dessa problem varierar. Medan bilarna är bevisat säker, är konsumenterna uppmanas att vara försiktiga för avsändande beteende när man köper någon Accord. Modeller

Berörda Honda Accords span tillverkar datum från slutet av 1990-talet genom 2000-talet. Modeller med både manuella och automatiska växellådor utvecklar problem, oftast i de med V6-motorer. På grund av de många olika transmission problem efter att ha tillverkats under den här tiden, är det tillrådligt att någon Accord-modellen anses mottagliga för dessa frågor. Många av
Symtom

problemen i Honda Accord sändningar påverkar hur bilen skiftar till och från sin tredje växeln. En allmän kamp med detta redskap är ofta åtföljs av skrapljud också. Oväntade förändringar från tredje växeln till neutral rapporteras också. I vissa fall kan kugghjulen bryta rakt av. Andra problem är hög RPM utan dragkraft, och rörelse som liknar den neutral växel trots att bilen är i "parken".
Orsaker

källor dessa problem är lika varierande som de symptom själva. Vissa orsakas av överhettning, vilket leder till en uppdelning av kugghjulen. Viktiga delar i växeln drift, inklusive synchronizers och ärmar, är kända för att ha brister som påverkar bilar från de flesta år detta årtionde. En brist momentomvandlare är också utbredd.
Garanti

Honda historiskt har varit långsamma med att erkänna kända problem med sändningarna i avtalen. Men medan de har dröjt med att ta ansvar, erbjuder de så småningom givande lösningar för att lösa konsumenternas frustration. Efter-köp förlängningar garantier, samt out-of-garantireparationer är vanliga åtgärder företaget vidtar för att hantera dessa aktuella frågor. Under 2008 tillät de fria transmission service för avtalen från de föregående fem åren. Likaså fick utökad garanti tillhandahålls i början av 2000-talet.
Påminner

I vissa fall var en formell återkallelse nödvändig för att hantera överförings misslyckanden i Honda avtalen. Modeller från 1998 till 2004 återkallades för olika problem alla har samband med överföringssystemet. Många av dessa hade samband med hur bilen beter sig när man är i sin "Park redskap. På grund av frekvensen av dessa återkallelser, strävar Honda att hitta andra, mer positiva lösningar, till överföring problem som tillfredsställer kundernas krav utan avbrott i ett återkallande av produkter.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60017.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.