Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man fixar en Cadillac Seville Caliper

I Sevilla är en lyxbil tillverkad av Cadillac uppdelningen av General Motors. Cadillac använder ett bromssystem på alla sina fordon som innehåller ett bromsok och rotor design för maximal klämkraft för att snabbt bromsa fordonet. Skjutmått kan binda som kolvarna inuti dem korroderar eller misslyckas på grund av långvarig användning. Det enda sättet att åtgärda problemet är att byta bromsok. Saker du behöver
Loaded bromsok
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Nya bromsbelägg
Tire skiftnyckel
Jack
två pallbockar
Shop rag
Catch pan
Två öppna skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Placera muffänden av däcket skiftnyckel över framhjulens muttrarna. Vrid nyckeln moturs för att lossa muttrarna,.. Ger nyckeln ett 1/8 till 1/4 varv
2

Jack bilen från marken med hjälp av fabriken Domkraftsfäste bakom radiatorn

3

Placera en pallbock under varje främre nypa svetsar, vilka är placerade under de förare-och passagerarsidan framdörrarna. Sänk bilen på pallbockar.
4

bort muttrarna och dra hjulet från navet församling.
5

Kontrollera bromsoket genom att ha en assistent får i Sevilla och tryck på bromspedalen. Titta på kolvarna på bromsoket. Om kolvarna inte rör sig eller om man verkar röra sig överdrivet, har tjockleken beslagtas och behöver bytas.
6

bort anslutningen från bromsoket till broms slang. Placera en öppen nyckel över den nedre muttern på bromsledningen anslutningen, placera sedan en annan öppen nyckel över den övre muttern. Vrid muttrarna i motsatta riktningar för att separera bromsslangen från bromsoket. Bromsvätska kommer att läcka, men det är OK. Låt rinna bromsvätska i dropplådan.
7

Ta bort de övre och undre bromsok fästbultar och ta bort bromsoket.
8

Installera en ny laddad bromsok. Den laddade bromsok har bromsbelägg redan installerat i den. Anslut bromsen slang, line up bromsok monteringsfäste hål och skruva bromsok till navenheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57297.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.