Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur använder jag den Bernzomatic St250k Micro Torch Kit St250k ?

Den Bernzomatic St250k Micro Torch Kit består av en handhållen butan facklan , fem tips inklusive en varm kniv , stora och små lödspetsar ett hett slag spets och en mejselspets , en rengöringssvamp , stativ och kolofonium kärna löda . Facklan genererar en fin låga och används främst för precisionsarbete av mekaniker , modellbyggare och andra hantverkare . Facklan är mycket effektivt om operatören använder den för vad den är konstruerad , och det är inte för tunga arbete . Det är bra för lödning eller värme i små orter , inte skära stålplåt . Saker du behöver
1 kan av butan bränsle
Ögonskydd
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Håll verktyget så påfyllningsventilen pekar upp . Håll burken av butan bränsle upp och ned och för in spetsen i påfyllningsventilen av facklan tills ventilen i butan kan komprimerar och släpper butan bränsle . Avbryt påfyllningen när butan bränslet börjar att spruta från mellan påfyllningsventilen och butan kan .
2

Skruva den lämpliga tips för den önskade uppgiften på den främre änden av facklan.
Sida 3

Point facklan på arbetet och skjut den röda på /av växlar framåt för att lossa bränsle och tända den . Släpp brytaren när värme inte längre behövs. Du har nu använt Bernzomatic St250k Micro Torch Kit .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62205.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.