Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Riktlinjer för Bernzomatic ST250K Micro Torch Kit

The Bernzomatic ST250K är en fristående mikro ficklampa som fungerar på butan bränsle. Facklan är lämplig för små arbete i trånga utrymmen . Facklan är needlepoint precision lågan är bra för att arbeta i områden där en lödkolv tar för lång tid och en acetylen fackla är overkill . Satsen levereras med fem tips : varm kniv spets , mejselspets spets , stor lödspets , liten lödspets och varm fläkt dricks. Satsen innehåller också en rulle av kolofonium kärna löda , en rengöringssvamp och en monter . Saker du behöver
Butan bränsle
Visa fler instruktioner
1

Håll verktyget i vänster hand med spetsen riktad mot golvet och butan fyller ventilen vänd upp . In spetsen på en burk av butan bränsle in i påfyllningsventilen . Tryck nedåt på burk butan bränsle för att komprimera påfyllningsventilen på burken tills brännaren är full . Sättet att berätta facklan är full av bränsle är när butan bränsle sprutar ut ur sidan av ventilen . Släpp burk butan bränsle . Torka bort flytande butan bränsle från verktyget med rengöringssvamp .
2

Skruva lämplig spets på facklan i den motsatta änden av påfyllningsventilen tills spetsen är tät .
< Br > Billiga 3

Håll facklan stadigt i hand med tummen på den röda tändningen knappen . Skjut knappen framåt för att lossa bränsle i spetsen och tända den . Utför den önskade uppgiften . Släpp den röda bilden för att stänga av ficklampan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62204.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.