Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur installerar jag kontroll vapen på en 1998 Toyota?

Den främre hjulupphängningen på vissa modeller av 1998 Toyota fordon har en övre och undre styrarm som styr upp och ner rörelse av främre hjulupphängningen. Vid sänkning eller höjning av suspensionen på en Toyota, är en metod för att installera nya övre och undre länkarmar, vilket förbättrar anpassningen samt höja eller sänka bilen. När främre hjulupphängningen demonteras, kan du installera sedan styrarmarna, som tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums momentnyckel
undre länkarmar
övre bärarmarna
Visa fler instruktioner
övre länkarm
1

Lyft övre länkarm i urtagen på ramen. Skruva fast ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra åt bulten ned till 94 fot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.
2

Installera de övre bärarmarna styrarm kulled till toppen av spindeln med 3/8- tums Ratchet och uttag, då vridmoment ner till 29 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.
3

Installera stabilisatorn länkfältet slut på de övre bärarmarna med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
lägre länkarm
4

Lyft den nedre länkarmen i ramen och skruva den på plats med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra åt bultarna ner till 111 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel. Bolt stagstång till framkanten av den lägre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag och vridmoment ner till 111 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.
5 < p> Montera den nedre bollkontroll arm gemensamt till botten hålet på spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och vridmoment det ner till 80 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.

6

Montera stötdämparen till den lägre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn och sänka Toyota off av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61930.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.