Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur säkert att använda grundläggande handverktyg

Automotive tekniker använder en mängd olika handverktyg för att göra bilreparationer. Missbruk och felaktigt underhåll av din handverktyg är de främsta orsakerna till skada under bilreparationer. Du bör känna till de säkerhetsföreskrifter för användning av alla dina handverktyg och vilka förfaranden är att korrekt underhålla dem. Saker du behöver
Manual för handverktyg användning
Säkerhetsutrustning för den typ av verktyg du använder equipment shop trasor för rengöring av handverktyg.
Visa fler instruktioner
Safe använda grundläggande handverktyg
1

Alla handverktyg bör rengöras regelbundet. Feta och oljiga verktyg gör dem svåra att hantera och utgör en betydande risk för skada för teknikern. Torka verktyg städa före och efter användning.
2

verktyg använder handen som de är avsedda att användas. Misusing handverktyg kan skada verktyget och potentiellt skada teknikern. Till exempel bör en skruvmejsel endast användas för att installera och ta bort skruvarna. Använd dina skruvmejslar som pry barer skadar verktyget och orsaka allvarliga skador om det glider under användning. Addera 3

alltid skyddsglasögon som har Z-87 tryckt på dem. Solglasögon och glasögon recept är inte skyddsglasögon. Underlåtenhet att använda skyddsglasögon eller ansiktsskärm tillåter metallspån eller partiklar att påverka ögonen och orsaka bestående skador.
4

Använd inte härdade verktyg som pry barer, härdade hammare eller stansar på härdade metallytor såsom motorns huvud. Härdad metall är skört och kan chip eller splittras ytan orsakar punktering eller ögonskador. Använd inte mejslar och stansar med lavinartat huvuden eftersom de kommer att splittras i strimlor och orsaka allvarliga skador.
5

Använd aldrig ett verktyg som är i dåligt skick. Till exempel, hammare med spruckna eller trasiga handtag. Skruvmejslar bör inte vara användningar på en handhållen del eftersom skruvmejsel kan halka och skada handen. Misusing en skruvmejsel på detta sätt är en vanlig skada.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59841.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.