Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Ändra Chevy Bak Bromsbelägg

Chevrolet bakre bromsarna använder hydrauliska bromsok och sidostöd, på de flesta sena modeller, som kan försämras. Dynorna är en semi-metalliskt eller keramiskt material som är utformat att tunna med tiden, behöver bytas ut. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan ersätta de bakre dynorna på en Chevrolet i ungefär en timme. Förberedelse

Höj fordonet på pallbockar med en domkraft, ta sedan bort båda bakhjulen genom att vrida sina lug moturs nötter. Ställ hjulen bort från fordonet.
Removal

Vrid trumman målvakt bult (i mitten eller något off-trummans centrum bostäder, nära navet) moturs, dra sedan trumman ifrån bromsen. Skorna är på vardera sidan, som hålls på plats med två långa fjädrar och en primär fjäder bult i mitten av varje sko. Använd en skruvmejsel för hävstång, ta bort den långa våren krokarna från skor 'krokar. Vrid den primära fjädern motsols och dra skon rakt ut och bort från bromsen. Kontrollera hjulcylinder, oftast på toppen av bromsen, efter läckande eller skada.
Byte

Byt skorna med färska enheter genom att trycka på varje sko in i bromshuset, sätt tillbaka den primära fjäderbult i medurs riktning. Anslut varje lång karbinhake till den relativa sko krok med skruvmejseln. Tryck på trumman över skorna och tillbaka på bromsen, kö målvakten bulthålet. Säkra trumman bromsen genom att vrida hållarbult medurs tills ombonad. Byt hjulen och dra åt muttrarna i ett medurs, med ett omväxlande mönster. Sänk bilen från domkraften med domkraft, sedan testa bromsarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57386.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.