Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Min 1994 Toyota Camry saknas Kraft och kommer inte stanna Running

Den 1994 Toyota Camry är en tålig och populär bil, men det kan framkalla svåra att diagnostisera problem med tiden. Om bilen är att förlora makten och kommer inte att hålla igång - förutsatt att motorn är någorlunda bra - det finns två möjliga orsaker till detta. Den första skyldige kan vara katalysatorn. Om det blir begränsad, kommer bilen visa dessa symtom. Den andra är en svag bränslepump. Toyota Camry kommer att köra, men går inte på tomgång eller nå normal hastighet när du kör på vägen. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums socket set
Skruvmejselsats för 1-liter behållare
skiftnyckel som
visa fler Instruktioner
1

Höj Camry med en domkraft, står install jack under den nedre bussningar kontroll arm sedan sänka bilen på pallbockar. Klättra under bilen och använda en hylsnyckel för att lossa bultarna som fäster lead-off röret till avgasgrenröret. Det är inte nödvändigt att helt ta bort bultar, genom att lossa dem, är ett avgasrör läcka skapas. Detta gör att ut gas innan den når katalysatorn. Var noga och lossa bultarna tillräckligt för att skapa ett stort gap för att detta ska ske.
2

Starta bilen och låt den gå på tomgång. Rev motorn och se om strömmen har kommit tillbaka. Om bilen går på tomgång och har makt, har problemet varit isolerad. Avgaserna är begränsad, och omvandlaren - och möjligen ljuddämparen - måste servas. Eftersom ljuddämparen förbigås i detta test, kommer motorn att vara mycket högt. Om omvandlaren är defekt, ta bort den genom att unbolting dess två främre och två bakre skruvarna. Installera en ny konverter och tillbaka bultarna. Addera 3

Test bränslepumpen om problemet kvarstår. Även om du kan vara ganska säker på att bränslepumpen är fel om avgassystemet är bra, utföra ett test bränsle volym för att vara säker. Använd en skruvmejsel för att lossa tilloppsslangen som levererar bränsle till bränslepumpen järnväg. Inloppet slangen är på den högra sidan av motorn och mycket nära till spjällhuset. Ta bort slangen och dra den till en liter behållare. Har en assistent vrid nyckeln till "ON" för att starta bränslepumpen under några sekunder sedan snabbt stänga av den. Bränslet bör kraftfullt fylla behållaren och når en nivå mellan 1/3 och 1/2 fullt. Om bara en liten, svag ström av bränsle släpps, kolla bränslefiltret.
4

Demontera bränslefiltret sitter på förarsidan brandvägg. Använd en skiftnyckel för att ta bort de övre och undre banjobultar. Ta bort bulten som håller fast filtret kroppen till fästet och skjut filtret ur hållaren. Du kommer genast veta om filtret är igensatt. Det blir alldeles för tung för bara ett papper element som är inuti. Det kommer att fullgöra mörka, missfärgad bränsle. Om det finns rent bränsle och kapseln inte verkar överviktig är pumpen defekt. Installera ett nytt filter.
5

bort pumpen sitter under baksätet av Camry. Ta bort baksätets sittdyna och använd en skruvmejsel för att ta bort plattan pumpens lock under mattan överlappning. Ta en slang bränslepumpen med en skiftnyckel och den andra med en skruvmejsel genom att lossa slangklämman. Ta den elektriska kontakten genom att skruva loss de sex små skruvarna som håller pumphuset på plats. Dra pumpenheten från sitt hus och installera en ny pump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61002.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.