Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Procedur för att ersätta de servobromsar på en F-250

Makten bromsarna på din Ford F-250 pickup multiplicerar den kraft du ansöka på bromspedalen för att hjälpa dig bromsa eller stoppa fordonet. Systemet åstadkommer detta genom vakuum booster om bensinmotorer, eller hydro boost, om din F-250 är utrustad med en dieselmotor. Båda komponenterna ansluter direkt till bromspedalen genom en tryckstång och till bromsen huvudcylindern i motorrummet. Oavsett om du har en bensin-eller dieselmotor modell, kan du byta ut servobromsar hemma med några vanliga verktyg. Vakuum Booster

vakuumförstärkare på din Ford F250 monteras mellan brandväggen, på förarsidan i motorrummet, och bromshuvudcylindern. För att ta bort booster utan möjlighet att skada bromsledningarna på huvudcylindern, koppla bromsledningarna från huvudcylindern med en linje skiftnyckel för att undvika skador på fästmuttrarna. Anslut sedan bromsledningar att förhindra kontaminering av systemet och skruva isär huvudcylindern från bromsservon.

Tryckstång, på andra sidan av bromsservon, ansluter till bromspedalen. Arbeta inifrån hytten och under ratten, hitta slutet av booster tryckstången kopplas till stiftet på bromspedalen. För att koppla tryckstången, måste du koppla ur och ta bort bromsomkopplaren också, som grenslar på tryckstången och platser på bromspedalen stiftet. Efter frånkoppling tryckstången från stiftet

, kan du Skruva loss de fyra booster monteringsmuttrarna framför bromspedalen. Då kommer du att kunna ta bort boostern från motorrummet. Installera nya booster är den omvända för avlägsnandet. Men du kommer att behöva blöda bromssystemet och provköra din F250 för att se till att bromsarna fungerar som de ska. Addera Hydro Boost

att ta bort vattenkraft uppsving på Ford F250 dieselmotor, först avlasta trycket i ackumulatorn av vattenkraft uppsving genom att trycka ner bromspedalen flera gånger med motorn avstängd. Sedan kan du ta bort den vänstra batteriet och luftrenarhuset att få fullständig tillgång till bromsservon.

När du kopplar loss bromsledningarna från huvudcylindern och styrslang bildar booster, använd en rad skiftnyckel för att undvika skada fästmuttrarna. Anslut sedan bromsledningar och styrning slang för att förhindra kontaminering av systemet.

Maser cylinder fästen till makten booster med två muttrar som du kan ta bort nu att flytta cylindern åt sidan. På vissa modeller, fäster en styrning slang fäste även till huvudcylindern. Om det behövs, ta bort det här fästet bildar huvudcylindern.

Arbeta inifrån hytten för din F250, ta öppningen locket från instrumentpanelen och rattstången. Detta kommer att ge dig tillgång till bromspedalen armen. Bromsen switch och booster tryckstången ansluta till stiftet på den övre sidan av bromspedal armen. När du tar bort växeln och tryckstången, kan du skruva av booster monteringsmuttrarna framför bromspedalen och avlägsna booster från motorrummet.

Efter installation av nytt vattenkraftverk booster, kontrollera styrservovätskans nivå och tillsätt vätska om det behövs. Sedan lufta bromssystemet och testa bromsarna på din pickup för att se till att de fungerar som de ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57652.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.