Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Mekaniker Mål

Målen för varje person som kommer in i fordonsområdet som servicetekniker eller mekaniker innebär en bra studieprogram och tidig utbildning i bakgrunden av bilreparationer. Utbildningen kan börja så tidigt som gymnasiet och kulminerar med college kurser eller statliga utbildningar. Möjligheter inom fordonsindustrin är stora, som täcker alla aspekter av handeln inom specialområden, allmän reparation i både utländska och inhemska reparation. Fattar beslutet

Ett viktigt mål för alla mekaniker måste avse ett djupgående behov och lust att lära och dra nytta även från de mest avgörande misstag. Fattar beslutet att bli en mekaniker eller förbli en är avgörande för motivation som krävs för att hålla sig med båten. Fordonsområdet kräver långa timmar, deadlines, seriösa undersökande färdigheter och diagnos, och en vilja att hålla sig à jour med den ständigt förändras klimatet på bilverkstäder och teknik. Det kräver ett visst mått av fysisk uthållighet och vakenhet på detaljer och säkerhetsåtgärder. Addera Utbildning

annat mål har att göra med fortbildning. En mekaniker utbildning spelar en viktig roll i hans beredskap. College och universitet erbjuder studiekurser, med certifieringar och grader. En mekaniker bör ha en bred och varierad bakgrund i ämnen som gäller alla områden i fordonsområdet, oavsett om de är förknippade med teknik, pre-leveransservice, garanti arbete eller intern motor reparation. En mekaniker kan specialisera sig och skaffa intyg om utbildning för enstaka modell fordon, om han vill arbeta för en viss återförsäljare. Han kan generalisera och gå med ett företag som erbjuder alla aspekter av ljus reparation och underhåll. Han kan också anmäla dig till ett magisterprogram.
Advanced Training

Avancerad träning, som att ta och slutföra Automotive kurser service excellens, visar att en mekaniker förstår hur viktigt det är att fylla i alla de stora testet och områden ämne för bilreparationer. Slutföra kurser i ASE ger alla mekaniker att bära den godkända sigill på sina uniformer. En mekaniker bör delta i seminarier för specifika reparationer som rör allmän säkerhet.
Personlig inställelse

En mekaniker bör vara välvårdade varje dag, klädd i företagets uniform, med hans frisyr och skägg trimmas, enligt företagets policy. Ett av hans mål kräver honom att representera sitt företag, umgås med kunder och presentera bilden av en kompetent yrkesman. I många fall utgör en mekaniker ett varumärke, modell fordon eller produkt, och han måste visa att hans vanor och utseende lika sin kunskapsbas. Hans verktyg bör och arbeta station bör vara en positiv reflektion över hans förmåga att hålla saker rena och i ordning.
Persistens

Ett av de viktigaste målen för alla mekaniker innebär uthållighet och en vilja att följa ett jobb till färdigställande, oavsett hur svår uppgiften eller drift. En mekaniker bör ha en väl avrundad system för detektiv färdigheter och diagnos, vilket innebär en systematisk process för eliminering som så småningom löser de svåraste eller svårfångade felsökning. Han borde vara väl insatt, och kunna läsa butik manualer, hitta förklaringar lagningsområdet snabbt och sedan genomföra dem.
Attitude

En mekaniker måste hålla humöret och känslor i schack hela tiden, är villiga att förhandla och upplysa kunderna. Han måste följa sin chefs riktningar, utan att klaga eller vedergällning. Hans attityd, under svåra eller tidskrävande reparation förfaranden, ska vara positiv och optimistisk. Om han har stött på till synes omöjliga reparation förfrågningar och uppgifter, bör han be kamrater eller ledande medlemmar för råd och anvisningar.
Verktyg

En mekaniker som har erhållits och behärskar användning av specialitet verktyg och diagnostiska maskiner kommer att minska sin arbetstid betydligt. Han använder rätt verktyg för jobb i stället för att ersätta otillräckliga verktyg och maskiner för en reparation som skulle kunna äventyras om undermåliga utrustningen används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62192.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.