Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1988 Acura Integra RS bränslefilter Repair

Bränslefiltret på en 1988 Acura Integra RS hjälper till att stoppa smuts och föroreningar från att komma in i motorn . Dessa filter är avgörande för korrekt drift av bilen , och om det är smutsigt , kan det orsaka problem med motorn . Bränslefiltret är utformat för att bytas ut regelbundet , och kan inte repareras annat än att byta ut delen helt. Lyckligtvis är den del billigt - vanligtvis under $ 30 på de flesta delar butiker - och processen är enkel att utföra . Saker du behöver
Byte bränslefilter
Replacement banjobult brickor
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Linje skiftnyckel som
Shop handdukar
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta reda på bränslefiltret , vilket är på brandväggen på passagerarsidan . Placera några butik handdukar under filtret .
2

Lossa övre och nedre bränsleledningarna från bränslefiltret med hjälp av ett par linje skiftnycklar . Skruva loss bränslefiltret från brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag , sedan kasta det gamla filtret .
3

Bolt ersättning bränslefiltret på brandväggen med spärrfunktion . Återanslut de övre och undre bränsleledningar till filtret använder linjen skiftnycklar , var noga med att använda nya brickor på båda sidor av ihåliga skruven som skruvar in i bränslefiltret .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60589.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.