Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man arbetar en Hydraulisk Shop Press

Hydrauliska butik pressar är relativt enkla maskiner , mest som vanligen används för pressning Billager in i plats . De är också används , dock , för något situation i vilken en del måste avlägsnas eller placeras i ett område av ett fordon i vilket gentle tryck måste appliceras utan att skada närliggande komponenter . Ett annat exempel på en användning för en hydraulisk shoppar press är att lindra spänningar från församlingar motorcykel våren . Instruktioner

1

Placera objektet som ska pressas på stålet plattan nedanför den flaskan uttaget på pressen . Om du är pressning något in i en hylsa , såsom med en automotive bäring , kommer du vill placera en skrot träbit undertill den del du bevakar pressning för att förhindra skada på lagerhylsan .

2 < p > Sätt i handtaget in i den rundan ställdon för den flaskan jack , sedan arbeta den handtaget tills den hydrauliska väduren har tryckte på objektet på plats .


3

Släpp den spänningen på flaskan jack : s återkomst våren genom att lossa ventilen tryckutlösning nära den runda manöverdonet av flaskan jacket. Den fjädern kommer att orsaka den flaskan jack att komprimera igen , höja den hydrauliska väduren och frigöra den delen du är pressning .




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62190.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.