Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Varför blir min Powerstroke Bad bränsle körsträcka?

Heavy-duty bilar och lastbilar behöver tunga motorer för att driva dem. Med åtta cylindrar och 7.3 liter volym, passar powerstroke dieselmotorn säkert räkningen. Den powerstroke har 275 hästkrafter och väger nästan 1.000 pounds. Det har också £ 525-fötter vridmoment. En motor som rejäl kan bränna igenom gas snabbt, betonar behovet av att upprätthålla goda gas körsträcka för din bil. Sensorer och filter

sensorer Oxygen hålla bränsle och luft blandningen i powerstroke i balans. Krångla sensorer kan därför störa denna balans och resultat i dålig gas körsträcka. Likaså kommer blandningen att kastas ur smäll om luftfiltren är igensatta. Byta dina sensorer och filter kan lösa ett problem.
Körvanor

Individuella körvanor bär direkt på gas körsträcka. En kraftig motor som en powerstroke vanligen används för industriella eller andra intensiva ändamål. Bära tunga laster kan sätta en hämsko på din bränsle körsträcka. Kör för fort och accelerera för snabbt också bränna upp bränslet i en snabbare takt. Ändra dina körvanor för att skära ned på bränsleförbrukningen.
Tändstift och bränslespridare

tändstift kan bryta, bli sliten, eller igensatta med olja och andra föroreningar. Kontrollera också dina tändkablarna för att se om de är slitna samt. Tändstift är en avgörande komponent som fungerar med din motor, som ansvarar för förbränning av bränsleblandningen i motorn. Krångla bränsleinjektorer i din powerstroke kan också vara en boven i dra ner dina miles per gallon. Addera Luftkonditionering

Luftkonditionering brinner upp bränsle. Om du kör A /C överdrivet eller vid för hög intensitet, kan det påverka din gas körsträcka. Undvik att använda A /C när det är möjligt eller sänka temperaturen för att spara gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62186.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.