Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Dual Heat Control på en 2004 Impala

I 2004 års Chevrolet Impala är utrustad med en värmare kontrollpanel monterad i instrumentpanelen som tillåter separata justeringar på passagerarsidan eller förarsidan av bilen. Detta kallas en dubbel värme kontrollpanel. Om panelen slutar fungera, kommer du inte att kunna justera antingen värme eller luftkonditionering. För att åtgärda problemet måste du byta ut den dubbla plattan värmereglering på din Impala. Detta projekt kommer att ta ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
Litet blad platt skruvmejsel
kryssmejsel
Replacement dubbla värmereglering
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera skruven täcker runt omkretsen av instrumentpanelen. Ta bort skydden med en liten platt skruvmejsel. Ta bort de exponerade skruvarna från panelen med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort skruvarna i det nedre högra hörnet av trimplatta runt instrumentpanelen med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort dörren instrumentpanelen.
2

Lyft nedre högra streck trim panel off av instrumentbrädan med händerna. Luta rattstången ner till den lägsta inställningen med skaderegleraren på sidan av pelaren. Dra loss instrumentpanelen trim panel med händerna. Skruva den tvådelade skivan värmereglering från instrumentbrädan med Phillips-skruvmejsel.
3

Koppla den dubbla plattan värmereglering från instrumentpanelen med händerna. Koppla in ersättare dubbla värme kontrollpanel. Skruva panelen till instrumentbrädan med Phillips-skruvmejsel.
4

tillbaka resten av instrumentbrädan i omvänd ordning jämfört med demontering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61787.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.