Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad Är 1992 Chevy V - 8 EGR ?

Chevrolet har tillverkat många små och stora block motorer sedan mitten av 1950-talet . Dessa motorer är utrustade med avgasåterföring ( EGR) ventiler som är anslutna till insugningsröret som en del av avgassystemet . Funktion

EGR-ventilen är en viktig del av 1992 Chevys avgassystemet. Denna enhet är ansvarig för sänkning av temperaturen hos avgaserna. Kylning avgaserna sänker skadliga utsläpp och gas användning .
Förebyggande /Lösning

EGR i en 1992 Chevrolet är ofta en faktor i att missa smog test . Om enheten inte fungerar som den ska , är bilen säker att misslyckas testet . EGR- ventilen är ofta ansvariga eftersom de kan fastna. Ägare kan avgöra om deras EGR ventilen har fastnat eller något annat fel som uppstått då fordonet börjar smyga wile accelererar eller bli alltmer grov och högljudd tomgång .
Cooler Exhaust
< p> Vid 2500 grader Fahrenheit , är lustgas bildas som bränsle-och luftblandningen antänds . Detta orsakas av förenandet av syre och kväve . Att hålla temperaturen under 2500 grader Fahrenheit håller denna skadliga föroreningar bildas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62101.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.